Seb Recenserar DEL 7: Zlatans hus

Då kan ni äntligen pusta ut. Nu avslutar jag min vecka som youtube-vloggare och recensent. Detta är mitt sista avsnitt (for now) och vad passar väl bättre än ett besök hemma hos kungen själv - Zlatan!
 
 
 

Seb Recenserar DEL 6: Vädret

Snart äro det över. Bara idag och imorgon kvar. Jag väljer därför att så här nära slutet att recensera något ganska udda, men som vi alla kan relatera till - vädret! Japp, vädret. Ni vet, allt det där som skiner, regnar, åskar eller snöar osv.
 
 

Seb Recenserar DEL 5: Fläderdryck

Se inte så chockade ut - det är dags för femte avsnittet med mig som recensent! Hata eller älska mig för det, men idag är jag skånepatriotisk och provar fläderdryck från Kivik.
 
 
 

Seb Recenserar DEL 4: Papegojfrukt

När ska detta ta slut? undrar ni säkert där ute. Jo, på söndag! Tills dess får ni fint stå ut med mina videos. Denna gång ger jag mig i kast med den mytonspunna (och för mig helt okända) frukten papegojfrukt! Bra eller anus...?
 
 

Seb Recenserar DEL 3: Dadlar

Vi har kommit fram till det tredje avsnittet i min "karriär" som vloggare på youtube. Denna gång tar jag fram motårsågen för nu ska jag prova att äta dadlar!
 
 
 
 

Seb Recenserar DEL 2: Tvätthängarbläckfisken

I det andra avsnittet i min kariärr som youtube-vloggare recenserar jag något vi alla borde ha hemma: tvätthängarbläckfisken! Enjoy!
 
 

Seb Recenserar DEL 1: Badminton

Under en veckas tid kommer jag publicera små pytterecensioner (tro mig, ni vill inte stirra på mig längre än så!) på cirka 35-45 sekunder. Dessa kommer alla läggas upp på mitt youtubekonto varje dag, oftast någon kring eftermiddagen/kvällen.
 
Vi behöver alla en egoboost någon gång och i kombination med att jag får min sådan testar jag också på yrket som youtube-vloggare. Jag ber er att hata det så lite som möjlig och trösta er med att det hela är över om sex dagar!
 
 

RSS 2.0