Gilla (Söndag 23/5)

Har uppdaterat utseendet på bloggen med jämna mellanrum och har nu även lagt till en "gilla"-knapp a la facebook (något som alla förutom Peter borde veta vad det innebär=P) längst ner på varje inlägg. Tyvärr får ni som fortfarande längtar efter en "ogilla"-variant hålla er ett tag till, men under tiden är det fritt fram att gilla på.

I övrigt sitter jag som på nålar inför LOST-avslutningen som förhoppningsvis dyker upp så fort som möjligt i kväll/natt på ze webb. Kan knappt fatta att det är 6 år sen serien hade premiär... Men ska bli grymt kul att till slut få ett avslut på det hela, även det definitivt kommer kännas jävligt tom. Återkommer med rapport så fort jag sett de två sista dubbelavsnitten!


Kommer vi äntligen sluta grubbla? Kommer alla frågor få ett svar? Och kommer vi till slut få veta varför Hurley inte gått ner nåt i vikt?

10, 10, 10, 10, 10, 10 (Fredag 21/5)

Mario Galaxy 2-recensionerna har börjat strömma in och det ser mer än lovande ut! Ho-ha!


Jag är i EXTAS! 11:e juni kan inte komma snabbt nog!

Inspelning av "Urfolket" (Fredag 21/5)

Istället för att göra en lång beskrivning av händelser som inte ligger så nära i tiden så kör jag på den klasiska sammanfattningen istället!

I samband med Valborg kom broder Daniel hit. Ursprungligen va planen att vi skulle gått på The Sounds tillsammans men pga biljettbrist lade vi den planen på is. Dessutom fick vårt examensteam ha akutcasting av skådisar den kvällen (28/4) till slutfilmen då vi än en gång tappat deltagare. Humöret va inte på topp inför detta men det gick galant och såhär med facit i hand är jag jävligt glad att vi valde den vägen. Nyttig erfarenhet definitivt om inte annat.

Och sen drog vi igång med inspelningen, tisdagen 4:e maj. Efter över en månad av möten, möten och en jävla massa möten=P Tror vi kan ha nått 20-strecket men är osäker, betydligt fler än tio blev det iaf. Och såklart strular det ihop sig (när ni läser det här vill jag verkligen att ni ska le för det gör jag=D) med en av skådisarna vilket slutar i ännu ett avhopp. Med humöret i botten sätter vi oss på tåget mot Gnesta i hopp om att komma på en lösning. Klokt nog hade Sandra med sig numren till alla som sökt rollen. I vad som i efterhand bara framstår som ren chansning ringer vi upp en snubbe vid namn Charlie Forsell som tackar ja till rollen och två-tre timmar senare befinner sig på plats i Gnesta, redo att axla våra rör...ehr...visare!

Jag skulle vilja träffa en grupp som haft fler motgångar än vår (avhoppade skådisar är bara färnamnet). När vi kom fram i Gnesta blev det dock nästan för mycket. Kommunen har nämligen, just på denna soliga vårdag (vår FÖRSTA FUCKING INSPELNINGSDAG), bestämt sig för att vattenfylla fontänen som står exakt där vi hade planerat inspelning.

Att ödet pekar fuck you åt oss är en underdrift.

Johan, som besökt Gnesta regelbundet eftersom hans mormor bor där, hade aldrig nånsing sett vatten i den fontänen. Inte en endaste droppe (hoppas ni fortfarande ler...för det här kul)!

Att därmed se en stor gräskopa hissa ner fontäntoppen på plats, några kommunalare sätta på vattnet och åka är att delta i vad som kändes som en parodi av livet själv. Jupp, tar till stora ord...för det här är kul! XD

Några timmar senare nåddes vi av nyheten om att det brann på ett pendeltåg vilket innebar stopp i all tågtrafik söder om Älvsjö, just där kära lilla Gnesta ligger. "Jahopp, då har väl vår andra skådis brunnit upp!" konstaterade vi (turligt nog stämnde detta inte, men det hade varit en jävligt bra klimax på hela den här historian).

De resterande inspelningsdagarna gick som en dans. Mölnbo-scenerna flög förbi och innan vi visste ordet av befann vi oss mitt i efterbearbetningen: området där jag hade huvudansvaret.

Själva grundklippningen tog bara två dagar. Sen skulle ju allt ljudredigeras och bilderna färgkorras, vilket fick ta den tid det krävde. Alltid en skön känsla att se slutresultatet växa fram, bit för bit som ett stor pussel. Många skratt fick man dessutom!

Och nu är det klart. Ivägskickat till småland där våra lärare Pelle och Göran får låta domen falla nästa vecka.

Team Tasty Dog 59, ni har varit en klippa: ständigt utsatt för hård sjö (eller ska man säga konstant storm), men kvar har ni stått...lika stadig som en fura! Har varit ett sant nöje att jobba med er... Aho, Essén och Dalghi!

Det får räcka för denna gång, hoppas man har mer tid för bloggande nu när examensarbetet är ur världen. Vi får la se.

Ciao!

Inlägg är påväg (Onsdag 19/5)

Här kommer ett inlägg...om att ett inlägg är på g! Imorrn ska jag ta ta mig i mitt liv genom att kvittoredovisa för mig själv, göra musikrapporter till examensarbetet (käre gud, låt det gå smidigt!) skicka mail till folk som är skyldig mig pengar (summa sumarum 810 kr), ringa STRIX för att kolla efter jobb och blogga! Blogga big time! Sen kanske det blir lite pingis och x-zylo om Johan svänger förbi.

Alice i Underlandet (the Burton-version) va inte särskilt bra btw.

Gnatt!

"Ohh...OOO" (Onsdag 12/5)

Fortsätter att utlova en sammanfattning av mitt upptagna liv (den kommer) så fortsätter också trenden av ganska meningslösa (men lärorika) inlägg=)

Denna gång har jag råkat snubbla över ett helt otroligt klockrent klipp med herr Christopher Walken där han verkligen ifrågasätter Lady Gagas förmåga att skriva låttexter. Ja, se själva...


Mitt uppe i allt (Onsdag 5/5)

Är fullt uppe i mitt examensarbete just nu, men lovar att skicka iväg en lägesrapport så fort läget lugnat ner sig en aning. Tills dess kan ni lyssna till min absoluta favoritlåt just nu On the Beach of Dreams. Kommer från spelet Chrono Cross som jag försöker ta mig igenom (inte lätt med tanke på examensarbetet). Lyssna även på spelets introlåt Scars of Time... simple wonderfull!

Tills dess... baj!

RSS 2.0