? (Söndag 27/2)

Funderar på att söka mig bort...

P.S Oscarsgala i natt! Har satsat 100 rikstaler på att The social network kommer vinna bästa film vilket kan generera 500 kr i kassan! Känns verkligen som att i år har jag en given chans även om the King's speech är förhandsfavoriten. Annars håller man tummarna för att Inception rår hem så många priser som möjligt.

SEBS SEAL OF APPEAL (Onsdag 23/2)



Jobbade ännu ett megapass igår/idag: ca 20 h. Här har ni min hög av band som jag hann tanka in. Som ni ser är det också märkta med min "seal of appeal". Fläckfritt utfört med andra ord!;)

Kalmaaaar (Söndag 20/2)

Fick precis ett sms från min boss om att kommande vecka kommer bli brutal så jag slänger iväg en quick update av läget här!

Kom hem från Kalmar för nån timme sen där jag hälsat på broder Daniel i hans nya lägenhet som han delar med en klasskamrat. Mamma hade snackat om att åka dit ett tag så då passade jag också på att kolla läget hos lillebror. Fin stad Kalmar men fy satan så kall! Lördagen var tänk att spenderas inne i centrum men när vi klev av bussen sprang vi i stort sett till Kalmar slott, tog en bild och rusade sen tillbaka in mot stan för att käka pizza på nån italiensk restaurang. Gudomligt fin pizza!

Den tidigare delen av veckan har varit väldigt konstig. Eftersom jag jobbade extra iförra lördagen så kunde jag ta ut en extra dag (i det här fallet torsdag) att vara ledig på. Dock så uppstod en situation som resulterade i att jag jobbade ca 23 timmar i ett streck måndag/tisdag. Panik-intankning av en massa material som skulle skickas till traileravdelningen tisdag morse. Ungefär samtidigt som jag kom hem och däckade som en stock. Min tisdag spenderades med andra ord väldigt mycket sovandes i sängen. Blev därför sammantaget bara två jobbdagar denna vecka eftersom jag sen tidigare tagit ledigt frdag för att bussa till Kalmar.

Kanske blir en del dötid mellan bandbytena så får se om det dyker upp ett nytt inlägg inom en beskådlig framtid! Men tills dess... adjöss!

Tre bilder (Lördag 12/2)

Sitter på Ratata och jobbar extra. Har varit här sen i onsdag och måste säga att jag trivs. Betydligt mindre än STRIX och bara runt 15-20 st som jobbar här så man har alltid nån att käka lunch med. Medan bandaren rullar i bakgrunden passar jag på att ladda upp lite bilder från min mobil.

Mmmm! Shiny! Har fått som en av få exklusiva på STRIX använda en av deras två iPads. Till arbete såklart^^.

Snöstorm igår. Trodde vi va påväg mot varmare tider men nope. Moder natur valde att stympa denna oskyldiga cykel. OK, mänsklig assistans kan ha förekommit...
Älvsjö station lugn och stilla, men kolla in det ljuset!

30 seconds of alien awsomeness (Måndag 7/2)

Super Bowl. Wow! Trailer-dags för alla oss filmnördar med andra ord...och ja, de sparkar lite boll samtidigt där borta i USA också, men skitsamma.

Eftersom 2011 är året då superhjältar bokstavligen talat kommer ta över biosommaren så visades diverse Thor-och Captain America-trailers men den jag måste rekommendera är Super 8.

Kanske har ni redan sett den ökända topsecret-trailern från ifolj som faktiskt gjordes innan inspelningen av filmen drog igång. Men nu jävlar börjar vi få se grejer här. Skall enligt regissören J.J. Abrams (Va, du menar LOST-killen? - Japp!) vara en hyllning till all den sci-fi som gjordes mot slutet av 70-talet och början av 80-talet. Och han skämtar inte, spana in trailern HÄR så förstår du nog vad han menar (ledtråd: liten kille på cykel och aliens). Gillar framför allt också att Spielberg (som producerar) väljer att gå tillbaka och göra alien-film som utspelar sig i dåtid. Ni som sett tv-serien Taken vet hur fenomenalt grymt det kan bli.

Hoppas stort på den här och är definitivt en av de filmer jag ser fram emot mest i år.

Nä, måste kolla trailern igen nu...

En vecka av allting (Söndag 6/2)

Här kommer en sammanfattande update om veckan som varit!

Har vart en ordentligt full vecka. Först på måndag kom Sofia på ett hastigt stockholmsbesök innan hon åkte tillbaka till Karlstad dagen därpå. Var dock tvungen att åka in till STRIX tidigt och var bara som hastigast hemma på eftermiddan och käkade innan jag drog iväg på mitt extraknäck på Ratata (yeah, lägg det namnet på minnet för jag kommer spendera en del tid där framöver). Jobbade fram till tolv innan man rusade till sista pendeln. På onsdag var det dags för Totoro-kvällen med Lea. Även denna resulterade vid en sen sängtid (men jag klagar inte, sånt jag lätt förbiser).

Torsdagen kan bäst beksrivas som en copy+paste av tisdagen dvs jobb på STRIX fram till fyra-fem, hem å äta, iväg till extrajobb, hemma runt halv ett-ett...ZZZZzzz. Hoppades på nån timmes sovmorgon på fredag men de ringde in mig tidigt. Har haft en hel del att göra på STRIX denna vecka med intankning av diverse gamla trailers och annat material som skall sorteras och brännas ut på DVD:er. Fredag kväll blev en Hipp Hipp-och Big Bang-kväll med Johan med inslag klockrena youtube-videos=P Lördag= extrapass på Ratata från 10-17. Läste nästan ut en tredje del av boken jag hade med mig mellan bandbytena. Därefter blev det spelkväll med Marika, Kerin och Johan at my place. Började runt 18-tiden och slutade strax efter 2.

Och idag, söndag, har jag äntligen fått sova hur jävla länge jag velat! Fy fan så gött!

Det va det hela! Peace out, folket...

Totoro! TOTORO! (Torsdag 3/2)

Tjoho! Efter ett och ett halv års att väntan så hade jag och Lea till slut våran Totoro-kväll igår som kort och gått gick ut på att vi...*surprise* kollade Min granne Totoro=P

Förutom en läskigt gigantisk broccoli så blev det mycket lyckat och fröken Zuna stannade kvar tills morgonen då hon drog iväg till jobbet i gryningen.

Tänkte därför att det kunde va passande med en topplista över alla mina Miyazaki-filmer. Har nog nämnt det tidigare men finns enligt mig ingen regissör som håller en så jämnhög kvalitet på alla sina filmer. Är egentligen bara Lupin III och Porco Rosso som jag tycker är sådär.

1. Spirited Away
2. Det levande slottet
3. Kikis expressbud
4. Min granne Totoro
5. Princess Mononoke
6. Ponyo
7. Laputa
8. Nausicaä från vindarnas dal
9. Lupin III: castle of cagliostro
10. Porco Rosso


RSS 2.0