Balls of steel (Torsdag 31/3)

Hej hopp!

Strömstad-vecka innebär tyvärr i de flesta fall nyhetstorka här på bloggen. Så också denna gång, fellow readers. Åkte dit den 22:e och kom tillbaka hit (el Stockholmo) i tisdags. Blev bara drygt en vecka. Hade planerat ett längre besök men de ringde från strix redan dagen efter jag anlänt så nu sitter jag här och jobbar kvällspass som tredje klippass på Ballar av stål fram till den 15e april. Oväntat men cash är alltid cash. Jobbar dessutom med GTV-buddy Mattis som slitit här i tre månader. Har inte varit nån walk in the park som jag förstått det som, men men...

Skulle kunna göra en detaljerad beskrivning av läget i Strömstad men nöjer mig med att säga att stan är sig lik. Så också Jessicas beroende av New Super Mario Bros. Wii! Tror nästan vi spelade det varenda kväll... Men nu får du klara dig själv ett tag, Hansson! Pappa Luigi tar semester! Nä, men har varit skitkul. De dagar folket jobbade satt jag och knåpade ihop Borgis 25-årspresentfilm i vegas (känn på den AVID!). Blev en slags "best of Sandra"-moments ur alla våra filmer. Vart rätt så nöjd med den och om ni är vänner med henne på facebook så ligger den där ifall ni skulle få lust att "kige" på den.

Hmm. Skumt. Känns som att jag hade jättemycket att skriva men I guess that'll be all folks!

Tjo!

Hob, 3DS, kö, bad, sömnbrist (Måndag 21/3)

Istället för att lägga denna nyhet i ett separat inlägg eller lägga bilden sist så får ni alla som vill läsa om mina egna bravader först skrolla förbi dessa två punfärska bilder från inspelningen av The Hobbit som precis dragit igång! Inga skymt av skådisarna med Peter Jackson smälter ganska bra in som hob, tycker ni inte?=P Så galet skönt att de äntligen kommit igång efter alla turer med del Toro som hoppade av och problemet med den australientiska fackunionen, som ingen tycks få nån klarhet i... Och ja, dessa bilder förtjänar helt klart Seb's seal of appeal^^



Hej alla ni som bara skakar på huvudet åt mitt filmintresse! Här fortsätter berättelsen om moi=P

Har varit ett väldigt händelserikt veckoslut som började i fredags med att jag och Matilda drog till Hard Rock Café (av alla ställen) för att premiärtesta Nintendo 3DS. Hade tagit fel på datum så jag och Johan strosade in där i torsdags också. Ingen kö. Typ inget folk. Och ingen 3DS. Fuck. Så blev snällt till att vänta.

Hade förväntat mig att det skulle komma lite folk men när vi kom fram dit en halvtimme efter öppningstid så sträckte sig kön runt byggnaden en bra bit upp på nästa gata.


Tog oss ca en och en halv timme innan vi kom in. Där såklart ännu en mindre kön väntade på oss, men allt som allt fick vi 20 min att gå runt bland montrarna och testa spelen. Själv hade jag siktet inställt på remaken av Ocarina of Time som jag också fick prova. I HELA TRE MINUTER!=O Men det var det lätt vart. Hyrule har aldrig sett så vacker ut och så fort Nintendo utannonserar ett relasedatum ska jag planera in ett köp. Måste också nämna att 3D:n inte störde mig alls. Är mestadels negativt inställt till allt va 3D-film heter men här så vande sig ögen på bara några sekunder. Svårt att säga i det här läget om effekter kommer tillföra något till gameplayet men själv är jag bara euforisk över att de släpper en remake över huvudtaget. 3D:n är mest en schysst bonus.

I lördags begav jag mig in mot Gamla stan för att delta i skivsingeringen av Rise Against senaste platta kl 14. Också här sträckte sig kön till horisonten så insåg ganska snabbt att det inte skulle gå. De första hade tydligen varit där sen kl 8 på morgonen men jag stannade kvar och hade rätt så kul åt folks reaktioner när de kom utspringandes som galna studenter efter singeringen. Höjdpunkten var dock när en gigantisk parad av ca 500 S:t Patrick's Day-entusiaster marscherade förbi och tryckte upp hela kön mot husväggen i typ 5 min. Äg! Jäkligt häftigt var också när bandets limmo-chaufför kom fram till mig och började ställa frågor om vad de var för band egentligen.

Igår stod bad på shemat. Johan, Marika och jag drog till erikdalsbadet där vi fick fajtas med triljoler barn kändes det som. Men va skitkul och slog nytt pers. i vattenruschkanan. Ni kommer igen, Marika... Johan. Inget tjuvåk bara.

Efter det följde en kväll/natt som bara flummade på. Lirades jeopardy och annat sällskapsspel i Sjöberg hos Johan med Kerin och Marika som toppades av en händelse om Bögs gård och tv-serien Amazing race, men den storyn får vänta. Ord gör den ej rättvisa.

Men nu ska jag försöka avrunda det här inlägget. Lärde mig dock under natten hur viktigt en detaljerad blogg kan vara så snälla, have mercy on my sould för detta långa inlägg;) Den person som kan svara på vad jag gjorde kvällen den 4/12 2009 får jättegärna kommentera eller höra av sig till mig. Det handlar om liv och d- nja, ok kanske inte^^

Blev inte mycket sömn iaf. Däckade runt halv fem och väcktes vid halv tio av att Johans inmates började välla in i lägenheten en efter en. Kul var det åtminstone.

Nä, nu räcker det. Gå och gör nåt annat än läs min blogg.

Adjöss!

Mario och Mr Fantastic Star Fox (Torsdag 17/3)

TV-spelsbaserade filmer har ju ett minst sagt dåligt rykte inom filmbranschen men ser vi kanske ljuset i tunneln tack vare dom har två guldklimparna?



Lyckas inte importera videon hit, men klicka HÄR för att se klipp nr 2

För er zelda-fans, ni måste se det här klippet! Och spola in framåt, se allting. Otroligt häftig upplevelse. Men om ni inte orkar (lata jävlar) så kan ni se det färdiga resultatet HÄR. En inte allt för dålig 25-årspresent, va?;)

Jordbävning i Japan (Måndag 14/3)

Haha, tittade precis på statistiken över antalet besökande här! "Hela" 12 st unika besökare igår. Ta det lugnt folket!=P Och idag 3 st... Snacka om bottenras, eller kanske en mindre finanskris?

Ett ställe som definitivt befinner sig i kris är ju annars Japan. Otroligt tragiskt, men man kan ju undra över hur logiskt det egentligen är att låta 130 miljoner människor bo i ett land där 75% av landets yta är obeboligt pga berg osv samtidigt som den totala arean är 30% mindre än Sverige, när det ligger granne med en av de mest aktiva sprickorna i jordskorpan! ...Och ja, jag snodde precis allt det där från wikipedia;)

Tack o lov verkar inte jordbävningen och tsunamin påverkat den japanska spelindustrin iaf. Nintendo... we want that Zelda! Men åter igen. Tragiskt.

Och för att undvika en massa rykten så har Johan inte vare sig öppnat ett harem eller blivit pappa.

Livet blir då aldrig tråkigt (Lördag 12/3)

Hallå folket!

Har hänt en del sen mitt förra inlägg, men för att göra en lång historia kort så blev jag ledig ungeför en och en halv vecka tidigare än planerat. Och nej, har inte fått kicken från mitt jobb på Ratata. Dom använde aldrig det ordet. "Vi kommer inte behöva dig längre här", var ursäkten/förklaringen. Bara dumt att gå in på detaljer här så låter bli. Men överraskad blev man ju. Ska ta mig bort till STRIX nästa vecka och kolla läget där. Var ju egentligen bara utlånad därifrån så får se ifall det finns nåt för att göra där nu när de räknat med att jag inte skulle komma tillbaka förrän 17:e april.

Ja, ja, livet äro en ständig överraskning.

Men att få bli ledig lite tidigare skadar ju inte! Har ju längtat som tusan. Har vart och lirat badminton med Johan, kollat Big Bang, Hipp Hipp och träffat hans fina små flickor^^. Igår besökte jag SF-bokhandeln med Matilda som var i full färd med att spela skiten ur Pokémon Black som hon burit med sig i en vecka i sträck! Tog en fika efter det där vi bla snackade om hurvida Kirby var en man/kvinna och kom fram till att han/hon suger könet av sina fiender! Såklart=) Här har ni bönder en länk om vad jag snackar om=P Blev några matcher pingis igår kväll med Johan också plus filmen Paper Man. Good stuff.

Idag verkar alla vara upptagna så jag egna mig åt personliga bestyr. Handlar mat och annat vuxet. Skönt att bara ta't lugnt.

Peace out

Btw, ny trailer till Super 8 finns HÄR!

Update och smarta munnar (Söndag 6/3)

Tittar på en post-it-lapp som ligger här bredvid mig på skrivbordet. Har under veckan skrivit ner lite ämnen som jag velat ta upp här på bloggen. Eller ja, förslag på ämnessnackisar. "Läste i veckan att chefer inte gillar aktiva bloggare"... Just det. Lite kusligt men enligt nån undersökning kollar var tredje chef upp dig på facebbok innan de anställer dig och var femte gör research på om om du är aktiv bloggare. Ingen bra merit att vara det tydligen. Farligt med att va öppen med sina åsikter=P

Jag har iaf inte varit nån aktiv bloggare på sistone. Inlägget som jag postade 20/2 var ju en hyfsat detaljerad beskrivning av hur jag jobbade, men sen dess har läget bara trappats upp. De senaste två-tre vckorna har jag jobbat dygnet runt till och från vissa dagar (helg? va är det?!). Många och långa sena dagar och nätter som gått åt till intankning och batchning av material. Hela förra veckan vikarierade jag dessutom på STRIX på projektet "Äntligen hemma". Tufft som tusan att lyckas sätta sig in i ett projekt som redan satts i rullning, men vi var två klippass(are?) så hade stor hjälp av grymma Terese! Keep up the awsome work! Trots dåliga odds måste jag ändå säga att det var en lyckad vecka och känner mig jäkligt nöjd med mitt jobb.

De närmaste två veckorna kommer åter igen spenderas på Ratata inne i Vasastan. Sen så blir det ääääntligen lååångleeedigt: närmare bestämt nästan en månad exakt. Ska bli gudomligt skönt och lyckas man tajma det med att snön smälter (ELLER?! Ska västhuseffekten slå tillbaka?) blir ju resultatet kanon!^^

Vad mer står på den här lappen? Ah! Smart mouths=)

Smart mouths är en (beklagligt nog) nedlagd podcast (googla det, folket) som jag upptäckte på tok för sent. Är en trogen lyssnare av mugglecast sen förra hösten och var via den podcasten som jag fann smart mouths. Showen drivs att ungefär samma folk, plus några till, och är ett program där allt mellan himmel och jord tas upp: politik, populärkultur... Låter kasnke inte som nåt särskilt men det är alla deltagare som gör det så grymt att lyssna på. Rekommenderas varmt (What the fuck-news slår alla nyhetsprogrammed hästlängder!). Är totalt inne i det nu, lyssnar på det så fort jag får chansen. Finns 76 episoder (ca 1 h 15 min/avsnitt) som släpptes under under en period av två år innan gänget tackade för sig i januari i år. Håller på och betar av avsnitt på avsnitt och har nu runt 30 st kvar. Inaktuella nyheter till trots så är det skitkul att höra deras åsikter om hur Obama svor presidenteden eller hur det kämpar med att få igenom hälsoreformen. Intressant inblick i det amerikanska samhället också eftersom alla deltagare är amerikaner.

Det får räcka. Finns fler post-its men ska skona er från dem=P

RSS 2.0