Me like OTW (Söndag 18/9)

Söndag idag men känns inte som söndag. Har varit uppe tidigt. Extremt, horribelt tidigt för att vara mig! Beslöt mig för att ta mig i kragen och åka in och jobba idag kl 9 eftersom jag tog fredag kväll ledigt. Blev en skönt, slapp och tyst dag på jobbet (inte så många som åker i så tidigt som ni kan förstå, framför allt inte på en söndag) men snackade lite med min (tror jag) producent/efterbearbetningsredaktör som dök upp där runt lunchtid för att slå ihjäl några reklamfilmer som han var tvungen att kolla igenom.

Trivs riktigt bra på OTW. Sköna och trevliga människor. Iaf de man träffat. Kvällssknegare som är så ser man inte allt för många men hade våffel-och-öl-after work i torsdags eftermiddag så då fick man se lite nya aniskten. Är ju antsälld som klippass men satt i onsdag och torsdags kväll med vår producent och snickrade ihop grundmallen till nästan tio av de fyrtio program som ska sändas. Kändes jäkligt bra och vi hade stundtals grymt kul=) Men ni vill inte läsa om såna här positiva grejer: ni vill höra om ond bråd död osv vilket leder mig in på att jag precis torskade mot Jonte i Mario Kart Wii. Provade att lira online. Funkade felfritt, måste bara lägga till lite fler friends på min lista.

Var förresten och såg gamla klassikern Taxi Driver på filmhuset med Stasse i fredags kväll. Gedigen film. Inget jag är villig att offra kung och fosterland för men helt OK. Sen bar det av till Johan för vad jag trodde skulle bli en ganska soft ölkväll men visade sig vara fullt hus då hans flickor (aka inneboende) bjudit dit lite folk plus att Marika, Kim och Kerin dök upp. KK (kul kväll) som slutade med att man åkte därifrån på lördag eftermiddag=)


En skitnödig sumo-Marika sänder sina hälsningar!^^

Nä, dinner time-folket!

Btw, har lite planer för en serie krönikor om diverse saker här på bloggen som kanske kan tänka sig att dyka upp här nästa vecka;) Stay tuned!

23-års partaj! (onsdag 14/9)

Även om jag fyllde år för en vecka sen så kommer här ännu ett tack-inlägg. Hade ju mitt b-day-partaj i lördags och hoppas alla ni som dök upp hade kul vare sig det var från Strömstad, Uppsala eller bara från närmsta byggnad^^ Jag hade en awesome kväll iaf!



(Klockan är två på natten, people. Såhär ska man se ut efter sin egen fest)


Stort tack (torsdag 8/9)

Stort tack till alla er (tror jag fick ihop det till 71 st) som ringde, facebookade och old school smsade mig i tisdags på min födelsedag årgång 23! Riktigt kul!=) Detta sätter press på min 25-årsdag om ett par år. Usch, vill inte tänka på det än. Mycket ska hinnas med innan dess. T.ex. ett gäng dvd:er som måste brännas (jobbar absolut, definitivt, det-måste-vara sista passet på strix)...

Bye bye!


Flummig sammanfattning (Torsdag 1/9)

Torsdag eftermiddag. Skall om en strund dra in till strix för kvällspass fyra av fem. Sen är det dags att dra vidare. Har fått jobb som klippassistent på OTW som ligger inne vid Hötorget. Kommer vara där fram till den 18:e november med start nu på måndag (5:e).

 

Innan jag drar måste jag hinna med antingen lite Mario Kart Wii eller Heavy Rain. Bägga grymma spel fast på helt olika sätt. Kaos-racing eller humant interaktiv drama...

 

Blir ofta så att jag sammanfattar hela veckor men ska försöka att blogga mera direkt efter nånting har hänt. Nu har man iaf firat både Lizette och Kerin som fyllde år förra veckan. Kul tillställningar bägge två. Hysteriskt brädspelspartaj och kul långväga fyllestadsvandring...

 

And last... Vems vacka ögon är det som lyser upp stan?


RSS 2.0