Bara lyssna (Måndag 30/7)


Vet man vad som händer när musiken spelas så är det här nåt av det vackrste som nånsin komponerats! Grattis om ni vet det och grattis om ni inte vet det: då har ni 50 oförglömliga timmar att se fram emot!:D

Äckelrosa (Onsdag 25/7)

Bilder är påväg! Tänkte bara slänga iväg detta inlägg för att bekräfta att jag lever och mår bra här i Alvik efter lite mer än en vecka. Emil sköter sig, jag sköter mig och det känns jävligt bra allting!

Såhär i efterhand kan jag konstatera att en flytt inte bara är avklarat på en dag utan det är en process som tar många dagar. Speciellt om man flyttar från 28 egna kvadrat till ett betydligt mindre rum där alla garderober och extrautrymmen redan är fyllda av möbler som du fick på köpet. Men nu har jag bara kvar "mensfläcken" som jag kallar den: en härlig rektangel på ca 2 kvadratmeter på väggen av ren äckelrosa som jag får vila ögonen på varje morgon. Hur nån med sitt vett i behåll målar ditt nåt så fult är för mig en gåta men som tur är skall den målas över. Det ska jag se till.

Annars har det varit mycket på jobbet men denna vecka (tisdag-torsdag) är jag så gott som helt ledig. Självklart väljer jag då att lägga min lediga tid här vid dator. Sitter och finlirar manuset till den nya borgmästar-filmen vi ska spela in i augusti. Ja, delar av den iaf. Verkar inte hinna med alla scener så vi får prioritera. Kul är det iaf. Sitter och lägger fram inspelningschema utefter hur folket jobbar så nu får jag (frivilligt!) prova på den delen av tv-och-filmarbete:)

Nä, dags att slagga. Nyligen hemkommen från Batman-kväll i Gamla stan. Imorrn blir det Dark Knight Rises på Park (nej, inte den i Strömstad, folks) så ska bli intressant att se om Nolan lyckas trumfa sig själv även denna gång. Jag är skeptiskt även om jag inte tvekar på att det kommer bli en grym rulle men Inception är det svårt att slå.

Sebbe= Alvik-bo! (Tisdag 17/7)

Har äntligen hittat en lucka och passar på att blogga lite.

Sitter på jobbet. Elias och Micke drog för en stund sen så jag kör på solo nån timme till. Loggade färdigt min 7:e synk (TV-slang för intervju) för Hustoppen idag så passar på och utnyttjar den återstående jobbtimmen för att batcha in (TV-slang för att köra in material från ett band till datorn). Sköter sig självt mest, måste bara ha ett vaknade öga på TV:n.

Kan utlova ett längre inlägg senare i veckan med bilder för jag kan stolt och glad utannoncera att jag nu är Alvik-bo. Flyttade nu i helgen med hjälp av mamma och pappa som kom och hjälpte till. Utan att skryta måste jag säga fan vilket bra jobb vi gjorde! Av nån anledning som är för tråkig att förklara (Ok, det finns ingen...eller jo, lathet) hade jag inte börjat packa så från kl 10 på lördag morgon packade vi ner allt i lägenheten, lassade på släpet, körde till Avik och dumpade allt till Emils stora skräck. Därefter körde vi tillbaka, lämnade släp, råstädade hela fucking lägenheten: från golv till tak (bokstavligen) och anlände sen strax efter 23 i Alvik igen.

Känns grymt skönt men har knappt hunnit bo in mig i lägenheten än. Städade några timmar idag innan jag och Johan åkte till Handen för att käka, bada och dyka efter mitt armbandsur (varför vi gjorde det är en helt annan historia...). Men idag när jag vaknar ska jag försöka lindra Emils lidande genom att städa färdigt. Mitt rum lyckades på nåt sätt se värre ut efter dagens röj så vi får se hur det här slutar!

Adjöss!

Soooooon=) (Söndag 8/7)



Btw jävligt bakis idag så ni får nöja er med en bild. Stort tack till Marika och Emil som köpte colan. Det va som en gåva från himlen!

RSS 2.0