Tre års jubileum (Måndag 27/8)

Rubriken på det här är inlägget är väldigt rolig om man hatar särskrivning. Just saying:)
 
Faktum är att jag tror att jag idag firar tre år som stockholmare. Eller så firar jag det imorrn, minns inte exakt men poängen är att jag har stått ut tre år i den här gudsförgätna hålan till huvudstad som jag faktiskt gillar ganska mycket. Nu när man dessutom avancerat från landsbo-stockis till att nästan bo i själva staden känns det ännu bättre.
 
Annars har min första vecka tillbaka här uppe bjudit på en överdos av rastlöshet som tack o lov la sig efter en-två dagar. Überstädat lägenheten, målat en brun kartong vit, tränat, prommenerat i 90 min och till slut fått tvinga mig själv att bara titta på en film (tisdag). Har hängt med herr Essén i Sjöberg och till slut sett klart senaste säsongen av Big Bang theory sisådär två-tre månader sent (onsdag), sett om tredje och sämsta Batman-filmen på bio med Johan och Kim och firat Lizettes födelsedag (torsdag). Blev chill filmhäng på fredagskvällen hos mig tillsammans med Johan som fortsatte in på lördag kväll då Marika joinade för att se sig spöad i Mario Kart 64 och äta pizza. Just det, var inne och kollade på den årliga zombie-paraden med Matilda mitt på lördag. Tappade nästan hakan då det var säkert över 1000-2000 pers som dök upp. Vi hängde på hela paraden från början till slut. Bland det ballaste jag gjort i år!
 
 
Extra kul var det att av en slump spring in i mr John "Mandus" Bohm som var där med två kompisar för att delta. Good work there!
 
Och igår var jag på besök hos Bori och AK i Uppsala för första gången. Var bara där över dagen men var soft och trevligt!
 
Kanonkul utanför Uppsala slott^^

Crazy film shoot (Söndag 19/8)

*SENASTE NYTT! FÖRSTA BILDERNA FRÅN NYA BORGMÄSTAR-FILMEN SLÄPPTA!*

Ett litet axplock av veckans filminspelning här i Strömstad!











Så! (Lördag 18/8)

Hej!

Jag vet. Jag uppdaterar inte. Så därför kommer detta inlägg!

Så.

Nu har jag skrivit.

Är i Strömstad btw, åter i Stockholm på måndag kväll!

Tjonatt!

Tanka, tanka, tanka (Tisdag 7/8)

Sitter här mitt i natten och jobbar.

Blev ett extrapass på OTW. Hade egentligen planerat att jobba färdigt med allt igår (söndag, menar jag) medn 14 timmar på raken räckte inte så nu sitter man här och hoppas att allt material ska hinnas komma in i datorerna innan folket börjar dyka upp hör vid 8-9. Brukar vanligtvis ju inte jobba såhär sent (eller ska man snart säga tidigt?) men var på sällskapsspelskväll i Gamla stan fram till 23. Riktigt kul och trevligt.

Vi var ett gäng på 8-9 pers. Förra helgen var man ju på Kolmården (även om jag slackat och inte berättat det här men bildbevis kommer snart!) med Johan, Lizette och Marika och nu i veckan har det mest bara varit jag och Emil (då jag varit sjuk onsdag-fredag) så var kul att få umgås med mycket folk igen. Även om veckan varit långt ifrån tråkig: jag har till slut målat över den gigantiska "mensfläcken" på väggen, fått upp mitt surroundsystem på vöggen i mitt rum och lirat mycket Mario Kart 64 och Mario Tennis med Emil samt spelat keyboard med killen (finns att se HÄR)! Vi har också kommit in en skön rytm med "kvällens film" så man har väldigt snabbt sjunkit in livet i Alvik.

Lämnade nycklarna till lägenheten i Handen i lördags och känner ingen saknad av stället alls trots att det är den plats jag spenderat längst tid på förutom Strömstad. Men har absolut inte vantrivts där ute, tvärtom det har varit en jättebra lägenhet och ett bra område så kommer blicka tillbaka på mina nästan tre år där med en bra känsla (även om jag fortfarande är förbannad på den jävel som punkade min cyckel första veckan och, för att vara ärlig, så ligger stället ganska off). Men nu ska jag satsa helhjärtat på att stå ut med en skåning i ett år (kära skåningar, jag älskar er men just denna skåning förtjänar att höra vilken dryg jävel han kan vara ibland;)).

Tjo!

*PUST* (Söndag 5/8)

Hade hoppats att nästa inlägg mest skulle handla om bilder men här kommer ett kort.

*PUST* *PUST* *PUST

RSS 2.0