Hej ni kära få (Måndag 30/5)

I väntan på att mina DVD-skivor av Grannfejden ska brännas färdigt kommer här ett kort litet inlägg.

Jättekul att såpass många...ok, ni trogna få...fortfarande surfar in här trots mitt ganska orytmiska bloggande. Jag har definitivt inte gett upp än, men vill inte heller lova nåt jag inte kan hålla. Ska göra mitt allra bästa för att inga fler veckolånga uppehåll skall ske.

Men ni som hittar hit får mer än gärna kommentera så jag kan få ett hum om vilka som läser bloggen.

Tjo!

En ledig torsdag (Torsdag 26/5)

Torsdag idag= ledig dag! Fick dagen off av min efterbearbetningsproducent efter all den övertid jag smalat på mig de två senaste veckorna. Riktigt härligt. Vaknade upp för att hitta min brödpåse helt igenmöglad. Måste lära mig att titta lite oftare i skafferiet. Så jag lagade middag till frukost istället. Karré, potatis, tomat och majs. Yuuummy!

Kom precis tillbaka efter den jobbigaste badmintonmatchen på gud vet hur länge. Inte så svårt att vinna den titeln eftersom man inte hunnit spela på ett bra tag, men jävlar va slut både jag och Johan var efter första matchen. Men annars var spelet på topp... trots herr Esséns tappra magplask=P

Imorgon är det sista dagen på Grannfejden (för den här gången, vem vet vad som händer i framtiden). Ser ut att bli betydligt lugnare än de två senaste veckosluten då tekniskt strul ställt till det rejälv. Nu gör vi allt i huset: med andra ord, ingen hårddisk med färgkorrigerat materialet som kan krascha nånstans på södermalm påväg till STRIX. Avsnitt två sänds btw ikväll kl 21.00 på TV3. Ingen direkt världsomväldande episod, men OK. Jag har grovklippt medlingen och klippt "efter pausen"-delarna. Enjoy, people!

Förresten, gå inte och se Pirates of the Carribean 4. Snacka om att kasta pengarna o sjön (pun intened)!

Två veckor senare... (Söndag 22/5)

Överraskar både mig själv och alla andra genom att blogga igen. Jag vet, ett inlägg på två veckor är nog tangering av mitt längsta uppehåll här på bloggen sen begynnelsen men har varit två veckor av nonstop övertid på Grannfejden plus några extrakvällar på Ballar av stål. Var dessutom i Halmstad hos Peter förra helgen med Johan, Anders och John så hyfsat godtagliga ursäkter finns det allt.



Blev en kul helg med eurovision, gokart, bowling och nån Kalle som hade en korv som han hade men som han vägrade äta, eller nåt=P It's all quite foggy, people.

På jobbfronten går jag snart in på min sista vecka på Grannfejden va det verkar. Därefter följer några veckor fram till 17e juni då strixarna får sysselsätta mig på nåt annat sätt eftersom jag har kontrakt tills dess. Har eventuellt ett jobb på g juli-september men kommer nog med alla sannolikhet att tacka nej till det. Känner att jag både behöver lite ledighet och tid i sommar för att reflektera över min framtid inom tv-branschen. Min vår har ju varit lite upp och ner så känner att jag borde fundera på det.

Spelade ut God of war III ikväll btw. Grymt bra actionspel till PS3 (yeah, ingen XBOX där!). Rekommenderas varmt. Del ett och två finns dessutom i uppgraderad HD-kvalitet att ladda ner via playstation netstore... eller OOPS! Det gör det visst inte! Undrar varför, Sony...??? Jahopp, då får ni visst gå och köpa originalen till PS2. Inte helt fel det heller visserligen.

Nä, bed time folks! Gnatt!

Starta podcast? (7/5)

Nån som vill starta en podcast med mig? Sitter här mitt i natten och kollar på Smart Mouths reunion på u-stream. Blir så jäkla pepp!


Och nej, sofia bara för att bilden föreställer the crew of the Enterprise så betyder inte det att det är en sån podcast.

Dubbeljobb (Onsdag 4/5)

Ett mitt-i-veckan-inlägg. Kom precis hem från ett eftermiddags/kvällspass på STRIX. Jobbar dubbeljobb tisdag, onsdag och imorgon på G-fejden och vikarierar på Ballar av stål. Deras klippass drog till Filipinerna i söndags för ett ö-liv med Robinson.

Eftersom ballar mest består av in-och uttankning av material kom vi överrens om att jag skulle komma in på kvällen då jag har tillgång till fler datorer. Så springer mellan bråkande grannar i Vänersborg och muckande skådisar på Stockholms gator=P Var lagom svettigt igår då jag nästan inte hann klippa nåt grannfejdade alls men lugnare idag så jag överlever nog morgondagaen också.

Ja, det var det... ett simpelt litet inlägg. Nu ska jag lira God of War III som jag vann på tradera i söndags^^

Stay classy, folket

HP 7: part 2 trailer (Söndag 1/5)

Ifall nån missat det men här är den sista första trailern till en Harry Potter-film. This is it, people. Om lite mer än två månader är det över=( Men att döma av trailern så kommer det bli ett sjuhelsikes farväl! XD


RSS 2.0