Slutfest och skitgöra (Fredag 27/11)

Matrix på TV:n och fyllon nedanför lägenheten. Båda två inte helt ovanliga fenomen. *GÄSP* Hmm... Vart ville jag komma med den inledningen egentligen? Säg det, men nu står det där iaf=P

Är riktigt trött efter en slitsam vecka på praktiken som knappast är över än. Vi redigerare hade egentligen en deadline den 22:e men pga förseningar så är vi inte färdiga förrän på måndag. Dagen då min praktik på "Anna Anka" börjar. Ska bli intressant att se hur vi får ihop det här. "Det gäller att kunna trolla med knäna" som GTV-Göran brukar säga.

Nej, är verkligen inte på gott humor vad gäller min praktik just nu. Fick i ett relativt tidigt skede veta att jag skulle klippa bloopers-filmen till vår slutfest. Motsatte mig detta redan då men feg (eller smart) som jag är så sa jag ingenting. Som ni säkert vet så handlar ju bloopers om feltagningar, att hänga ut folk så att andra kan skratta åt dem. Kände en sjukt stor press på mig att få ihop nånting som alla på redaktionen kunde skratta åt. Var riktigt jävla jobbigt. Här ska jag klippa ihop nåt internt med dessa personer som jag knappt känner. Nej, låt mig klippa tunga grejer istället och låt de som vet vad de övriga tycker är kul klippa det.

Nåja, det löste sig i slutändan. Rev ner en hel del skratt med filmen på slutfesten i onsdags. Den måste ju varit bra om t.o.m Aschberg själv frågade efter en kopia^^. Ska se om jag kan få upp den på youtube som min producent ville.
Häringe slott som vi spenderade vår slutfest på. Fick en härlig Mysteriet på Greveholm(världens bästa julkalender)-känsla när man kom in i den ståtliga byggnaden.

Först lirade vi bowling i den coola gamla bowlinghallen. Jepp, handkraft som gällde om man ville sätta upp konerna igen! Fanns dessutom flera klot med bara två hål i=P Hade man verkligen färre fingrar på den tiden? Bevis på att människoarten har utvecklats! XD

Var en på det stora hela en trevligt kväll med det som stod ut mest var helt klart efterfesten som var out of this world! Har aldrig varit med om nåt så galet förut, och då deltog jag inte ens i den! Låg på mitt rum och försöka sova medan Aschberg & Co höll allsång långt in på morgonen ett par rum bort. Lagom trött kom man till STRIX ett par timmar senare för att ta tag i nästa skitgöra: musikrapporter! Brukar inte klaga på att saker är tråkiga men det här är så jävla tråkigt att jag inte ens vill skämta om det. Håll er borta från dem! Musikrapporterna! Ni kommer få men för livet! All musik vi använt i programmen måste bokföras och sen skickas in till olika skivbolag som äger rättigheterna. Det...tar...tid! Och det är monumentalt enformigt. Har redan bestämt mig för att ägna hela helgen åt det så man får skiten ur världen... Vill inte ha massa gammalt groll hängande över mig när jag börjar på ankan nästa vecka.

Glömde nästan bort att tacka Manne för en schysst fest förra lördagen då han firade sin 25-årsdag! Otroligt lyxig villa han, Max, Thomas och Dalghi hittat där borta Huddinge. Kom ganska mycket folk från klassen plus att man fick lira Rock Band så var helt klart en lyckad kväll!

Nej, nu har det här inlägget nåt bristningsgränsen för vad folk orkar läsa! Återkommer med ett kortare nästa gång!

G'natt på er!

Bara så ni vet (Onsdag 18/11)

Har under de senaste dagarna fått en del förfrågningar om när jag kommer tillbaka till Strömstad så gör ett officiellt uttalande här=P Kommer troligtvis hem dagarna före jul pga min praktik. Har fått det eminenta erbjudandet att va klippass på "Anna Anka firar jul" =) Känns lite som jag sålt min själ men är bara ungefär tre veckor så får stå ut med hennes kvackande^^

A link to the past from Gamleby (Måndag 16/11)

Minns mitt senaste besök i Gamleby i somras väldigt väl. När vi skulle hämta alla möbler och städa ur lägenheten. Kanske var det därför allt kändes så självklart när man väl satte sin fot där igen: som att man aldrig lämnat stället=P Att man spenderat de senaste nästan sex månaderna (fuck, vad lång tid det gått) i en tidskapsel, väntat på att få stick upp huvudet lagom till den årliga höstfesten.

Kom dit med Johan strax före sex på lördagskvällen. Temat var som jag tidigare nämnt "kom som en låt" och ni som läst det förra inlägget vet att jag skrev att skulle hitta på nåt mer fantasifullt än Man in Black (Johnny Cash) men icke. Det fick bli det. Var ändå inte där för att vinna nåt pris för bästa utstyrsel. Såg mest framemot att träffa alla man inte sett sen avslutningen eller de man bara som hastigast hälsat på. I det syftet så är jag helnöjd med festen. Annars var det ganska dåligt drag. Märktes ganska tydligt att ettornas genomsnittålder va betydligt högre än våran. Var en tjej/kvinna som jag först trodde var ersättare för hennes dotter, kändes som det iaf=P

Kan nog ha varit den skummaste fest jag varit på. Först allmänt mingel, sen mat och lekar och sen... sen vettefan vad som hände=P Man hade absolut inte tråkig, men kändes som tillställningen levde på konstgjord andning fram till långt in på morgonen och då hade de riktiga festprissarna redan däckat (eller vaknat igen).

Hade räknat med fullt ös tills gryningen och därför bokat en biljett till 8-tåget på söndag morgon. Höll mig nästan vaken tills dess men när alla droppade av en efter en ju längre natten gick desto mer förstod man att det nog va lika bra att sova. Fick kvarta hos Gamleby-bon Adam (love your floor, man!) och efter ca 3 timmars sömn stapplade man ner till en dimmig perrong och halvslumrade sig hem...

Tack Gamleby för denna gång!

Det här såg ju bra ut^^ (Tisdag 10/11)

Efter en helt upp-och-nervänd helg (som inte innehöll en enda droppe alkohol, men som innehöll flera oerhört bra filmer) där man totalvände på dygnet så ska det bli grymt skönt att få återgå till det normala imorgon. Att jobba kvällar och nätter är inget jag vill fortsätta med eller sätta i rullning, speciellt inte i dessa mörka vintertider då varje solsekund är guld värd. Kommer tacka alarmet när det tvingar upp mig på onsdag morgon=P

Kom precis tillbaka från optikern som hurtigt konstaterade att "Ja, men det här såg ju bra ut". Har ett tag funderat på hur det va ställt med synen min så strosade dit idag för att få svar på det hela. Hade starka misstankar om att det var allt datasittande på STRIX som var boven i dramat. Sitter ju i stort sett ca 6 timmar varje dag och stirrar in i en dataskärm, vilket jag gjorde på color line i somras också. Tydligen kan mitt konstanta fokuserande på skärmen jämföras med en hel dags lyft av hantlar: man måste ta en paus ibland med andra ord. Så fler pauser ser det ut att bli!^^ I övrigt inget fel på mina ögon, överansträngning helt enkelt.

Inlägg 103 (Lördag 7/11)

Upptäckte precis att jag för några dagar sen passerat inlägg nr 100. Passande att jag bytte design på bloggen i samma veva till ett mera "vågat" tema=P Har inte fått några ilska kommentarer (är Peter nöjd?^^) så antar att jag behåller den nya looken ett tag.

Sitter här nyklippt och väntar på att "Robins" ska börja på TV. Kan inte minnas när senaste jag satt och väntade på att ett TV-program skulle börja. Och knappast för ett program på SVT=P Vem har tid för televisionen idag egentligen?

Har precis sett färdigt "The Boondock Saints": snacka om grym film. Jag säger bara Willem Dafoe. Sicken skådis! Vart tog den oscarsnomineringen vägen, undrar jag? En solklar 4a i betyg från min sida iaf.

I förrgår va Sandra Aho och Martin här på besök för att bara hänga (och laga mat såklart^^). Passande att 1:orna på GTV hade sin första livesändning så den kollade man på. Deras studiosändning va faktiskt riktigt snygg och proffsig men fan va vi slog dom på personportättsfronten! Förutom ett par lustiga getter så fanns det inte mycket att hurra för, men de har ju ett par gånger till på sig. När väl Martin och Sandra väl gav sig av efter midnatt blev det ännu ett avsnitt "Supernatural". Sent igen med andra ord... att jag aldrig lär mig. Inte konstigt att jag sov till två idag.

Får se vad man hittar på imorrn. Har ju en helt ledig helg utan vare sig skåne-eller strömstadsbesök=P Ska dessutom jobba sent både måndag och tisdag så blir en riktigt långhelg. Har iaf gott om tid för att hitta en passande låt till "kom som en låt"-festen som 1:orna ordnar åt oss nästa helg i Gamleby. Kommer säkert sluta med att jag kommer helt svart (Johnny Cash, Man in Black) men ska försöka komma på nåt mera fantasifullt.

Jaja, adjöken på er för denna gång!

En hög hög med diskar (3/11)

Sitter här med en 10 XDCAM-diskar hög hög. Borde ta ca... 4 timmar att tanka in, give or take 30 min. Gott om tid för att blogga med andra ord!^^ Har ibland haft svårt att blogga när man kommer hem eftersom man oftast är ganska seg i skallen men på praktiken/jobbet så känner jag mig nästan skumt pepp många gånger. Kan ju bero på att jag många gånger (t.ex. nu) mest bara sitter och väntar=P

OK, dags för en 7 dagars-sammanfattning! Håll i er! Tisdag-tisdag!

För ganska exakt en vecka sen var det Big Bang-kväll hos Johan som gällde! Två avsnitt hade vi att plöja igenom av den galet nerdiga och fantastiska sitcomen (situationskomedi/komediserie). Tragiskt att 40 min går så fort... I want mooore!^^ Har vanligtvis svårt för såna program men den här är verkligen störtskön!



Ingen badminton blev det därför den kvällen. Tyvärr ingen på onsdag heller, fullbokat. Men blev en fasligt kul kväll ändå då Emil dök upp för att spana in min lägenhet. Efter en spännande färd med min hiss (Emil blev lika frälst av den som jag!) så kom vi fram. Visade sig att Emil va gammal Super Smash-veteran så blev till att damma av och koppla upp N64:an som stått oanvänd bra länge. Lirade säkert fram till 22.00 med avbrott för animekortfilmen Voices of a distant star. Blev många jämna matcher men tror Emil drog det längsta strået (tack vare den feta råttan Pikachu).

Torsdag= städ och chill efter praktiken

Runt 5-snåret på fredag smet jag iväg från STRIX och mötte upp Karlskoga-Peter på centralen. Sen också Johan och hans polare Hamiln. Var ju dags för den efterlängtade Rise Against-konserten på Fryshuset! Min första "riktiga" konsert! Och vilken debut jag gjorde! Toknöjd verkligen, även om ljudet stundtals kunde varit bättre. Nej, det va en kul kväll! Hu-ha!

På lördag blev det ännu mer smash med Peter då han kvartat hos mig sen kvällen innan. Verkligen en "dagen efter"-dag men med en kanonavslutning i form av Zombieland på sergelbiografen. Top notch kick-ass film verkligen! Sen drog vi hem till Johan, snackade Karlskoga, såg en skitkass men ändå kul Disney-rulle från 80-talet (Borta med Tiden=P) och sov.

På söndag tackade vi Peter för denna gången och grät en skvätt^^ och igår fick jag se mig krossad igen av Emil i smash (Ness är verkligen urkass). Shit, nu börjar det här inlägget bli långt=P. Time to wrap it up!

Ikväll blir det iaf badminton igen! Vilket påminner mig om att jag ska ringa och boka tid=P

Tjo på er!



RSS 2.0